Семінар «Наукові журнали: створення, просування, оцінка» за участю видавців наукових журналів

April 10, 2018

З метою просування одного з найважливіших засобів здійснення наукової комунікації між фахівцями в межах сфери діяльності - наукових журналів, за участю керівника проекту «JIC Index» Сергія Козьменко та директора видавництва «Ділові перспективи» Людмили Остапенко 18 травня 2018 року на базі Університету митної справи та фінансів відбудеться семінар «Наукові журнали: створення, просування, оцінка».

В рамках семінару Сергій Козьменко доповість на тему «Стан видання наукових журналів в Україні і рівень їх відповідності світовим стандартам видавничої справи на базі JIC Index». Людмила Остапенко виступить із доповіддю «Просування академічного журналу і наукової статті».

На думку доповідачів використання передових практик видання наукових журналів; визначення орієнтирів та чітке слідування стратегії просування та розвитку; аналітичний підхід до визначення причин невідповідності журналів вимогам провідних наукометричних баз; просування журналів у світові науково-інформаційні системи; визначення відповідності академічних журналів міжнародним видавничим стандартам; просування наукових публікацій сучасними засобами наукової комунікації значно покращить якість наукових досліджень та прискорить науково-технічний прогрес. До обговорення цих питань під час семінару приєднаються видавці, редактори наукових журналів, вчені та бажаючі зацікавлені особи.

Афіша за посиланням.

blog comments powered by Disqus
blog comments powered by Disqus